Főoldal


Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot arról, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójában a pályázati beadási határidő és az önkormányzati döntési határidő is meghosszabbításra került. Új határidők: A pályázatok benyújtásának módosított határideje: 2018. november 13. A települési önkormányzati döntés módosított határideje: 2018. december 13. A döntési listák beküldési határideje az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő részére: 2018. december 14. A módosított pályázati dokumentumok az alábbi linken elérhetőek: www.emet.gov.hu Bursa Hungarica ügyfélszolgálat elérhetőségei: Telefon: +36 1 795 5600 Email: bursa@emet.gov.hu Tisztelettel: Olajos Mihály

Szentpéterszeg Község Önkormányzata és a településen működő szociális szolgáltató szervezetek szeretettel meghívják falunk nyugdíjas lakóit 2018. október 26-án 10 órára a Faluházba az Idősek Napja rendezvényre.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Szentpéterszeg Község Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójához. A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2018. november 06.